Mareata Viziune a Elitelor Globale

,,Nenumarati oameni vor ura Noua Ordine Mondiala si vor muri protestand impotriva ei.” (HG Weels,  despre Noua Ordine Mondiala in 1939 ).

In viitorul apropiat , Pamantul este dominat de un guvern mondial puternic.Odata libere ,natiunile sunt sclavele vointei unei elite minuscule. Inceputul unei noi ere intunecate se afla deasupra omenirii.Tarile apartin trecutului . Orice forma de independenta este atacata, in care familia,chiar si individul insusi ,este aproape de disparitie.Aproape 80 % din populatia Pamantului a fost eliminata. Ramasitele unei,odata libere,umanitati sunt fortate sa locuiasca in interiorul unor orase super controlate ca niste inchisori compacte. Calatoriile sunt foarte restrictionate . Superautostrazile leaga megaorasele si tin populatia sa nu patrunda in zonele neautorizate.Nici o activitate umana nu este privata . Supercomputerele Inteligentei Artificiale inregistreaza si categorizeaza fiecare actiune . O planeta inchisoare dominata de o gasca nemiloasa de maniaci ai controlului a caror putere nu poate fi niciodata contestata.     Aceasta este viziunea elitei globale ,telul lor .Un program al totalei dezumanizari unde stiinta tiraniei este legea. O retea globala de control proiectata sa asigure monopolul puterii mai marilor lorzi pentru totdeauna. Specia noastra va fi condamnata la acest viitor de cosmar daca masele de oameni nu se desteapta sa inteleaga planul principal al Noii Ordini Mondiale si sa se mobilizeze sa-l infranga.

Ridicate de un grup select ,Pietrele Ghid din Georgia ,sunt un testament al planului elitei pentru o religie mondiala ,legi globale ,cu o curte de justitie globala si o armata care sa o impuna. Pe aceste pietre mai este inscris ca populatia sa nu depaseasca niciodata 500  de milioane.

Grupurile de la mesele rotunde foarte secrete se intrepatrund pentru a forma o retea globala de servicii si informatii.Acest grup a condus afacerile planetare timp de sute de ani. Acum in stadiul final ,ei se pregatesc pentru deschiderea guvernului mondial,un tel dupa care tiranii au tanjit de-a lungul istoriei.

Dr.  Michael Coffman este un ecologist celebru specializat in cercetari ale Ecosistemului, Ecologia Padurii si Clasificarea Ecosistemelor. Acesta a jucat un rol cheie in a bloca ratificarea Conventiei asupra Diversitatii Biologice in Senatul SUA.

,,Conceptul unei Noi Ordini Mondiale a fost prezent de secole ; el a capatat un mare dramatism in ultima jumatate a secolului 20.George Bush senior, Presedintele George Bush l-a folosit foarte mult in discursurile sale si implica cu adevarat ca el vrea cu adevarat sa vada o Ordine in care noi avem un tip universal sau global de guvernare in care fiecare om de pe planeta Pamant este in fine responsabil de politicile care sunt formulate la nivel international.’’ declara Michael Coffman.

,,Presedintele Bush senior a spus ca Noua Ordine Mondiala era adaptata si aceasta este scopul muncii lor . Onu este o parte a acelui guvern. Ei lucreaza chiar acum,foarte substantial ,pentru o Uniune Nord Atlantica. De aceea  sunt o mutime de oameni in Washington carora nu le mai pasa prea mult de frontiere . Ei au o credinta filozofica ca suveranitatea nationala nu este importanta. Este de asemenea motivul pentru care  am facut o sugestie foarte puternica ca noi nu avem nevoie sa fim in Onu pentru securitatea nationala.’’   spune congressmanul  Ron Paul intr-un interviu.

Coffman mai spunea :,, Este cu adevarat ,mereu la fel ; va intoarceti inapoi de-a lungul intregii istorii. Imperiul Roman, Uniunea Sovietica, Hitler in timpul Nazismului, mereu s-a spus ca se va crea o utopie pentru persoanele obisnuite ,cand de fapt ,istoria mereu arata ca se intampla exact pe dos. ‘’’

va urma….

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s