Interviu video cu Lyon Zagami – marturiile unui fost francmason

Leo Zagami a fost, pâna de curând, membru al Francmasoneriei, având gradul 33. Apartinând asa-zisilor “Iluminati” italieni prin traditia familiei sale, el a fost initiat în anumite secrete oculte înca din copilarie si a fost membru în diferite loji secrete italiene si britanice. Fiind un privilegiat al lojii Propaganda Due, ar fi trebuit sa urmeze la conducerea acesteia, daca nu s-ar fi retras din masonerie. Acest interviu ne introduce în lumea societatilor secrete si confirma înca o data, din interior, planurile “Iluminatilor” de a instaura Noua Ordine Mondiala, care se refera de fapt, la un stat global de tip fascist.

Datorita pozitiei si educatiei sale, Leo Zagami a avut acces la cele mai întunecate secrete ale Francmasoneriei si “Iluminatilor”. El a fost martor la ritualuri satanice de magie neagra, experimente de control mental si tortura, care se petrec frecvent în interiorul lojilor masonice. El s-a hotarât sa paraseasca Francmasoneria si a început sa faca dezvaluiri zguduitoare privind adevarata fata a acestei secte satanice.
A fost apoi hartuit, amenintat, rapit si torturat. A început sa îsi publice dezvaluirile pe Internet, iar pagina de web i-a fost închisa. A continuat însa sa faca aceste dezvaluiri, pe care le publica acum .
În afara de intentia sa de a face aceste dezvaluiri pentru ca planurile criminale ale Francmasoneriei mondiale sa poata fi stopate, el considera si ca aceasta este, în cazul sau, strategia care îi ofera cele mai multe sanse de supravietuire.
Noua Ordine Mondiala, fascism deghizat
Leo Zagami: Numele meu este Leonard Zagami, am 37 de ani si aceasta este povestea mea. Conform traditiei familiei mele, am devenit pe parcursul vietii membru al mai multor societati secrete, fiind implicat în ceea ce se numeste Noua Ordine Mondiala.
Noua Ordine Mondiala este, pentru anumiti indivizi, o modalitate de a introduce în toata lumea fascismul, iar pentru a face aceasta ei vor sa foloseasca mijloace tehnologice (de exemplu microcipurile) pentru a putea supraveghea întreaga populatie si pentru a controla toate aspectele vietii noastre. Totul este în mâinile “Fratelui cel mare” – Big Brother – inclusiv politia, politia militara, serviciile secrete civile si militare. În acest moment, toate aceste institutii nu slujesc interesele natiunilor, ci sunt în slujba corporatiilor care se ocupa cu mentinerea acestei mari afaceri, împreuna cu anumite familii importante si anumite banci care sunt implicate.
Întrebare: Cum puteti dovedi existenta acestei Noi Ordini Mondiale?
Leo Zagami: Va pot vorbi despre aceasta din experienta mea personala. Am fost “initiat” pe data de 13 aprilie 1993, în Roma. Era o perioada mai neobisnuita în acea perioada în Italia, deoarece izbucnise un scandal al lojii P2 (Propaganda Due) si întreaga francmasonerie era în criza. Marele maestru Giulliano di Bernardo, care acum este marele maestru al Academiei “Iluminatilor” din Roma, tocmai parasise Loja francmasonica italiana Marele Orient si forma Marea Loja Regulara a Italiei, care era singura recunoscuta de Marea Loja Unita a Angliei.
Eu am fost “initiat” de catre printul Alliata di Monreale, care este un aristocrat italian si a carui familie avea legaturi de sute de ani cu familia mea. Decedat acum, acesta era Seful Ordinului Masonic al Sabiei si al Vulturului, din care am ajuns sa fac si eu parte. Tot el m-a îndrumat catre ceea ce urma sa devina, în anul 1999, Loja Monte Carlo, un fel de Comitet Executiv Masonic. Acesta urma sa reuneasca persoane apartinând tuturor riturilor masonice si societatilor secrete, pentru a lucra deasupra tuturor, ca o suprastructura în structura “iluminatilor”, cu baza în Monte Carlo. Ezio Giunchiglia, care era trezorierul lojii P2, avuse acest plan. Pozitia lojii P2 era foarte importanta, deoarece aceasta avea legaturi cu Banca Vaticanului si cu domnul Marcincus, un personaj important, care era implicat în scandalul Bancii Vaticanului. De acest scandal, care a explodat acum mai bine de 20 de ani, era legat si numele lui Roberto Calvi, care a sfârsit asasinat sub podul Blackfriars în 1982.
Propaganda Due este o loja masonica de propaganda
Propaganda Due este o loja veche, care exista de mai bine de 100 de ani, înca de pe vremea lui Garibaldi. În anii ’60, ea a intrat sub conducerea lui Licio Gelli, care a primit-o de la CIA, cu scopul de a controla prin aceasta loja toate “vip”-urile italiene care nu doreau ca numele lor sa apara pe lista masonica oficiala. Propaganda Due folosea o lista de rezerva secreta, a carei componenta nu era facuta publica. Astfel, loja P2 avea ca membrii si reprezentanti ai Lojii Ecleziastice (loja francmasonica din interiorul Vaticanului).
În P2 activau multi membri ai Lojii Ecleziastice, iar loja functiona ca o moneda de schimb între iezuiti si planurile pe care le aveau americanii din CIA în cadrul operatiunii Gladio (gladius=sabie, Gladio=operatiune clandestina dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, promovata de serviciile secrete italiene si de NATO, pentru a contracara o eventuala invazie sovietica în Italia. În timpul Razboiului Rece, aproape toate tarile din Europa Occidentala organizau operatiuni de “ramânere în urma” sub controlul NATO. Existenta operatiunii Gladio a fost recunoscuta de fostul prim-ministru italian Giulio Andreotti în data de 24 octombrie 1990. Operatiunea Gladio a fost acuzata de a fi intentionat sa influenteze politica interna, prin folosirea “strategiei fricii”).
În cadrul P2 erau înscrisi scriitori, jurnalisti, muzicieni, oameni care puteau sa promoveze scopul lojii în lume, deoarece aceasta, dupa cum îi spune si numele, era si este o loja masonica de propaganda.
În templele masonice fotografia lui Bush si imaginea lui Satan, sunt asezate una lînga alta
În lojile OTO (Ordo Templi Orientis) din Moscova, fotografia lui Bush si imaginea lui Satan sunt alaturate, iar membrii acestui cult masonic le aduc omagii amândoura; s-ar putea spune ca ei sunt fericiti ca George Bush este un personaj malefic.
Intentia acestei secte satanice este aceea de a crea un imperiu, de aceea exista si salutul “Heil Imperium”. Când mergeam la diverse loji, oamenii obisnuiau sa ne salute cu “Heil Imperium”, deoarece P2 devenise un imperiu. Desi loja fusese distrusa de scandal, elementele care supravietuisera si Comitetul din Monte Carlo erau în continuare foarte puternice, având în continuare foarte multi oameni implicati.
Sabiile masonice (prezentate în film) – Boaz (B) si Iachin (Y) –  le-am folosit pentru a primi primul si al doilea nivel în masonerie. Mai exista apoi simbolul compasului si al patratului care semnifica uniunea partilor sexuale masculine si feminine. Mai jos se vad initialele MB; patratelele din imagine reprezinta pavajul lojii Mach Benak (MB), care este ultima faza (n.n. mach benak înseamna „carnea paraseste osul”) în care este initiat un maestru mason pentru a recunoaste alt maestru mason.
Când ajungi la un grad înalt în masonerie afli de existenta puterii oculte
Francmasonii încep la nivelul inferior, ca institutie caritabila. Dupa ce treci de primele trei grade, intri într-un rit care poate fi Ritul Scotian sau oricare altul, în functie de locul în care te afli în lume. Pe parcurs, atingi grade din ce în ce mai mari, alaturându-te si având activitate într-o loja mare, în calitate de ofiter. Ajungând apoi Mare Ofiter, conducator al unui întreg grup de francmasoni, devii tot mai constient de faptul ca începi sa ai contact cu anumite forte oculte din spatele scenei.
Ele influenteaza politica, religia si toate acele subiecte care nu ar trebui sa fie discutate în francmasonerie, dar care, de fapt, sunt discutate în secret. Chiar si în Ritul Scotian, de la un anumit nivel în sus, este permisa abordarea temelor politice. Noi doream, în Comitetul de la Monte Carlo, sa realizam un echilibru între membrii organizatiei Opus Dei, care exercita o influenta speciala în aceasta epoca – multi dorind sa li se asocieze – si ceilalti membri ai francmasoneriei si ai altor societati secrete.
Opus Dei si satanismul
Pentru mine, experienta cu Opus Dei a fost destul de interesanta. Obisnuiam sa particip la reuniunile “Iluminatilor” care se tineau la sediul central al Opus Dei în Bologna, Villa Leone. Propietarului, Carlo Maria Baserga, nu îi era frica sa ne arate adevarata lui fata, deoarece noi eram “baietii cei rai”. Acesta era cunoscut ca fiind un excentric si iesea adeseori cu iubitul sau cel tânar, sa ia prânzul.
Toate aceste întâlniri între satanisti si luciferici aveau loc la sediul central al organizatiei Opus Dei si acest lucru mi se pare foarte semnificativ (n.n. Opus Dei este o organizatie secreta din interiorul Bisericii Catolice).
În aceasta perioada, organizatia Opus Dei este mai puternica decât masoneria, mai ales în Italia si multi francmasoni au legitimatie dubla, pentru ambele grupari. Înscrierea în organizatia Opus Dei este o afacere foarte buna, care aduce foarte multi bani, deoarece majoritatea membrilor ei sunt afaceristi.
Conflictele fac jocurile “iluminatilor”
Eu, prin faptul ca ma expun în felul acesta, prin dezvaluirile pe care le fac, probabil ca nu voi mai putea avea niciodata în viata mea o slujba într-una  din marile corporatii. Este foarte greu pentru mine sa-mi duc existenta, deoarece ma finantez singur, nu am pe nimeni care sa ma sustina, în timp ce îi avertizez pe oameni asupra unui dusman pe care de obicei ei refuza sa admita ca exista. Daca esti ocupat sa ai grija de familie, de copii, de slujba, este dificil sa te mai focalizezi si asupra unei Conspiratii Globale, este dificil sa te opresti, chiar si numai pentru un moment, din ceea ce faci si sa te gândesti la asta. Exact asta urmaresc ei: ca noi sa nu gândim. Atunci când gândim, începem sa devenim periculosi.
Iluminatii au facut experimente de-a lungul anilor, în special în ceea ce priveste controlul mintii si „strategia fricii”. P2 este o loja foarte importanta, deoarece aplica aceasta strategie a fricii (fiind implicata si în afacerea Gladio). Aceasta operatiune (Gladio) este o operatiune care s-a aflat în spatele conflictului aparent dintre comunisti si fascisti, asa cum alte conflicte ulterioare dintre comunisti si Europa Occidentala au avut rolul de a ascunde alte jocuri murdare ale “iluminatilor”. “Iluminatii” inventeaza întotdeauna conflicte pentru a-si ascunde propriile jocuri de interese. Astazi este vorba despre conflictul dintre crestini si musulmani, mâine probabil vor inventa un conflict între pamânteni si extraterestri.
Întrebare: Dati-mi câteva exemple de francmasoni care sunt activi în politica mondiala.
Leo Zagami: George H. Bush, tatal, împreuna cu fiul sau, George W. Bush, ambii initiati în ordinul Skull & Bones, John Kerry, initiat în acelasi ordin. Kissinger, care apartinea lojii P2 din Monte Carlo si care este în continuare o persoana foarte influenta. Gordon Brown (n.n. primul ministru al Marii Britanii) si Tony Blair (n.n. fostul prim-ministru al Marii Britanii). Se hotarâse ca Gordon Brown sa fie prim-ministru, când eu eram la Loja Kirby. În octombrie-noiembrie 2003 eu deja stiam ca Gordon Brown va deveni prim-ministru. Masonii s-au folosit de Tony Blair o perioada de timp, atât cât au avut nevoie, pentru ca apoi sa se debaraseze de el, înlocuindu-l cu altcineva, care li se parea mai potrivit. Loja Kirby este o loja fondata de Banca Angliei si de aceea majoritatea membrilor ei sunt bancheri. Am apartinut si acestei loji o perioada de timp.
Masoneria engleza si Noua Ordine Mondiala
Mentorul meu, printul Alliata mi-a spus ca din cauza faptului ca francmasoneria italiana este divizata în mai multe ramuri, cel mai bun lucru pe care l-as putea face, ar fi sa merg în Anglia si sa devin membru al Marii Loji Unite a Angliei, pentru a-mi stabiliza pozitia.
Loja Kirby 2818 are o istorie lunga si bogata. A fost o experienta interesanta pentru mine sa ma alatur acestei loji pentru o vreme. Chiar daca am fost si membru al unor loji italiene pentru perioade mai mari de timp (cum ar fi Loja Minerva, Loja Garibaldi), totusi am considerat experienta mea în Londra ca fiind una dintre cele mai importante. Acolo am aflat despre faptul ca Noua Ordine Mondiala are în Londra unul din cele mai importante centre ale sale.
Ordinele “cavaleresti” si serviciile secrete
Cei care manipuleaza totul sunt de obicei familiile de “iluminati” pe care le sustine Vaticanul. Cei care vor sa înfiinteze Noua Ordine Mondiala sunt “cavalerii” recunoscuti de Vatican: Cavalerii Sfântului Graal, Cavalerii de Malta, Cavalerii Sf. Ion. Acesti “cavaleri” fac toti parte din serviciile secrete americane, CIA, MI6, MI5 în Anglia. Cei care apartin si serviciilor secrete au “loialitate dubla”; desi ar trebui sa fie loiali tarii lor,  ei fac totusi juraminte de loialitate fata de “Ordinul Sfânt” din care fac parte. Aceste “Ordine Sfinte” sunt sub controlul Papei si al numerosilor lideri ai sai.
Exista multe ordine cavaleresti în afara Vaticanului, care controleaza multe ramuri ale aristocratiei: în Anglia – Ordinul Regal al Jartierei, care contine membri ai tuturor liniilor genealogice aristocratice europene, care sunt toate, mai mult sau mai putin, înrudite între ele; în Austria, de exemplu, exista Ordinul Cavalerilor Teutoni.
Putem spune ca toate aceste ordine cavaleresti functioneaza ca o structura invizibila militara, pe care o pot vedea numai cei care cunosc semnificatia diferitelor simboluri folosite în francmasonerie tocmai în acest scop. Francmasoneria înglobeaza oameni din toate aceste ordine cavaleresti si ea a luat fiinta ca o necesitate de a implica si nivelurile mai joase ale societatii vestice în structura piramidala a Iluminatilor.
Asa se explica faptul ca în Marea Britanie exista aproape 500.000 de francmasoni, deci nu putem vorbi de o societate de elita, ci de o mare societate cu O Singura Elita, care exista în centrul ei si care o conduce.
D-ati click pe linkul de mai jos pentru a vizualiza intreg interviul !

zSHARE video – Interviu Cu Leo Zagami – despre magie neagra_ masonerie.flv.

D-ati click pe linkul de mai sus pentru a vizualiza intreg interviul !

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s