Radacinile Globarizarii

Cucerirea si Imperiul sunt la fel de vechi ca si civilizatia. Babilonul,Egiptul si Grecia ,toate au construit imperii in incercarea de a stapani lumea .Sistemul Roman in culmea gloriei sale a dominat lumea cunoscuta.Sisteme guvernamentale compleze au fost dezvoltate pentru a controla diverse populatii.
In perioada dintre secolele 15-19 ,au rasarit noi imperii si din nou ,au dus razboaie pentru suprematie. Nobilimea precum si clasa negustorilor prosperi au fost finantate de o mana de banci private . Multe dintre marile case de bani isi arbitrau pariurile si finanatau ambele tabere ale unui razboi. Retele sofisticate de servicii secrete le-au oferit finantatorilor un clar avantaj fata de guvernele pe care ei ,incet incet, le treceau sub controlul lor.
Pe 18 iunie 1815 agenti ai ramurii britanice a familiei Rothschild il urmareau pe imparatul Napoleon Bonaparte luptand cu disperare sa-si salveze armata din inclestarea presanta a atacului britanic cu dubla invaluire . Un agenta Rothschild a fost in stare sa obtina stirea infrangerii lui Napoleon de catre Lordul Wellington, si i-a dus-o lui Nathan Rothschild cu mai mult de 20 de ore inainte ca stirea sa ajunga la Londra. Nathan ,capul ramurii britanice a familiei Rothschild,a raspandit zvonul catre Bursa Londoneza ca Napoleon a castigat razboiul. Actiunile au scazut cu 98% si Rothschild a fost capabil sa cumpere intreaga economie Britanica cu cativa penny pe o lira. Cand stirile infrangerii lui Napoleon au ajuns in sfarsit ,actiunile au crescut . Britania era acum liderul de nediscutat al Europei si Rothschild conducea Anglia . Imperiul Britanic deja dominat a crescut inca si mai agresiv. Trupele si birocratia sa s-au raspandit de-a lungul planetei.Soarele nu mai apunea niciodata in proprietatile Britanice .

Cartelul bancar a finantat de fapt inca din ,aproape, 1800,ei au finantat ambele parti ale aproape fiecarui razboi si bineainteles ei obtinand dobanda din imprumuturile pe care le daau guvernelor pentru razboaiele pe care tot ei le-au provocat si creat .
Pe la 1900 , Germania era o forta in crestere si un lider al revolutiei industriale .Primul razboi modial de exemplu ,nu a existat nici un motiv pentru care acest razboi sa aibe loc, in afara de faptul ca era o oportunitate ideala pentru carelul bancar sa faca o gramada de bani finantand ambele tabere ale acelui razboi.
Pe 28 iunie 1914 ,urmasul la tronul Austro-ungar Arhiducele Franz Ferdinand a fost asasinat in timp ce calatorea intr-un cortegiu automobilistic. Mana Neagra ,o societate secreta sarba care avea conexiuni cu serviciile secrete franceze si britanice si-a asumat crima. A inceput astfel primul razboi mondial.
Companiile de armament ,finantate de banci controlate de Rothschild din Germania ,Franta ,Anglia si Austria ,au sponsorizat toate taberele . Cel putin 20 de milioane de oameni au fost ucisi in razboi. A fost un conglict atat de ingrozitor , incat oamenii au jurat ca nu vor mai lupta niciodata. L-au numit ‘Razboiul care sfarseste toate razboaiele,,.
Intrebarea este : ,, De ce vor ei razboi ?’’
Ei bine ,in primul rand ,este vorba de bani si putere, dar in al doilea rand ei au vrut sa creeze Liga Natiunilor. Au avut asta in planurile lor de la bun inceput si ca o consecinta, de indata ce razboiul era pe cale sa se incheie ,au inceput sa formuleze aceasta idee a Ligii Natiunilor pentru ca asa ceva sa nu se mai repete niciodata. Sute de ani de practica i-au facut pe britanicii experti in a ascunde imperiul lor in spatele guvernelor marioneta si a consiliilor . In numele stoparii tuturor conflictelor viitoare ei au propus ca tarile sa formeze o Liga a Natiunilor . Adevarata lor intentie a fost ca Liga sa serveasca ca un cadru pentru Guvernul Mondial. Presedintele Woodrow Wilson care a ajutat la infiintarea sistemului privat de rezerva federala in SUA in 1913, a sustinut ca tarile infiintarea Ligii Natiunilor . Woodrow Wilson a fost un presedinte foarte naiv. In esenta fiind un professor de colegiu care a fost recrutat in acest intreg system.
Liga Natiunilor Unite a fost convocata la Paris in 1919 , dar multe natiuni au vazut ca este o amenintare la suveranitatea lor si au refuzat sa i se alature . Frustrate de blocajul acesta ,datorat Congresului SUA, serviciile secrete britanice , cu ajutorul familiei Rockefeller au infiintat Consiliul pentru Relatii Externe ( CFR ) la New York in 1921.
Acest consiliu a recrutat pe cele mai bune si mai stralucite persoane ale vietii americane pentru a sustine cresterea imperiului anglo-american. Misiunea enuntata a CFR este de a desfiinta toate statele nationale in favoarea unui guvern mondial puternic administrat de o mica elita.
In 1930 ,promotorii Guvernului Mondial s-au impartit in doua tabere interconectate. Socialistii fabiei cu centrul in Londra si fascistii stabiliti in Italia si Germania.
,,Socialismul National Va Folosi Propria Revolutie Pentru A Instaura O Noua Ordine Mondiala.,, a spus Adolf Hitler .
Suporterii fascistilor din SUA si Anglia credeau ca armata ar trebui folosita pentru a transforma rapid lumea intr-o Noua Ordine Mondiala,in timp ce mult mai sofisticatii practicanti ai globalismului (socialismul) au afirmat ca implementarea in pasi mici e calea sigura catre dominatia globala .
Castigatorul Medaliei de Onoare Congresionale marele general Smedley Butler a iesit in public in 1934 demascand o incercare a baronilor talhari de a lansa o rasturnare militara in SUA . Eroul de razboi a depus marturie in fata Comitetului McCormack-Dickstein in congres ca unii dintre cei mai puternici oameni din America au incercat sa-l recruteze sa conduca o lovitura militara pentru ca astfel ei sa instaureze socialismul national in SUA.
El zicea : ,,Am aparut in fata Comitetului Congresional cea mai inalta reprezentare a poporului American sub juramant sa spun ceea ce stiu despre activitatile despre care am crezut ca ar putea duce catre o incercare de a instaura o dictatra fascista. Se presupune ca voi conduce o organizatie de 500 000 de barbati care va fi capabila sa preia functiile guvernului. ‘’ .

Fascistii au facut de asemenea incursiuni adanci in Anglia . Edward VIII, regele Angliei a fost fortat sa abdice tronul din cauza suportului sau public pentru Hitler.
Desi tabara germana fascista a fost putenica blocada Fabian Socialista a fost capabila sa mentina controlul asupra SUA,Rusia si Anglia .
In punerea la cale a celui de-al doilea razboi mondial si in timpul conflictului,bancherii au finantat din nou,ambele parti exact asa cum facusera cu Napoleon.
Cu ridicarea si caderea celui de-al treilea Reich ,Europa zacea in ruine . Inca odata elita sustinea ca numai o Guvernare Globala ar putea salva umanitatea de la o distrugere sigura si de data aceasta elita a reusit in a-si fauri organismul lor mondial. In aprilie 1945, la baza navala Presido din San Francisco, ONU a fost infiintata de invingatorii din cel de-al doilea razboi mondial. Complezul ONU a fost mai apoi construit in orasul New York pe un pamant donat de John D. Rockefeller. La putin timp dupa ce elita a stabilit ONU ca baza a lor in SUA , noul format Consiliul Mondial a inceput rapid treaba pentru urmatoarea faza din planul lor : formarea in pasi mici a super-statelor continentale. Primul pas in planul lor trilateral a fost crearea Uniunii Europene. Unificarea Europei a fost incercata de multe ori si a fost extreme de nepopulara . Acolo unde Napoleon si Hitler au esuat sa-si atinga scopurile folosind forta ,globalistii vor avea succes facand-o pe ascuns.
Britanicii au initiat formarea Consiliului Europei pe 5 mai 1949. Tratatul Londrei afirma ca doar se stabilesc legaturi comerciale intre Natiunile Europei cum ar fi NAFTA sau GATT in America de Nord . Adevarata sa intentie a fost formarea unui super-stat european.
,,Vom avea un guvern mondial indiferent ca va place sau nu, prin cucerire sau consimtamant.’’ , declara James Warburg in 1950.
In 1954 elita planetei s-a intrunit in secret in hotelul Bilderberg din Oosterbeek,Olanda.Grupul Bilderberg caci despre el este vorba, va admite mai tarziu ca misiunea lor era formarea Uniunii Europene.
De indata ce UE a fot infiintata sub pretextul schimburilor comerciale, Uniunea Nord Americana si Uniunea Asiatica ar fi formate. Cele trei super-state interconectate formeaza miezul guvernarii globale,in timp ce ONU va servi ca un regulator mondial si organism de impunere asupra subregiunilor lumii a 3-a. Grupul Bilderberg este considerat capul tuturor grupurilor meselor rotunde conducatoare care conduc tari individuale.
Vizualizati structura elitei puterii lumii ca o gigantica piramida cu doar elita elitelor in varful varfurilor pietrei capac. Grupul Bilderberg a fost asa de secret incat pan ape la mijlocul anilor 80 corp[oratiile mass-media controlate au negat existenta lui.
Abia pe la sfarsitul anilor 90 apareau doar mentionari de o linie. Dar odata cu aparitia mass-mediei alternative strangularea lor informationala a inceput sa slabeasca .

Va urma …

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s