Proiectul e-Romania ,controlul total asupra populatiei Romaniei !

Ni se spune că datorită crizei nu sunt bani pentru salarii şi pensii. Însă guvernul pare că a găsit destul de uşor o jumătate de miliard de euro pentru programul „umbra electronică“ numit oficial eRomania. De ce este acest program atât de important acum? Este el chiar atât de vital pentru cetăţenii României, ajută el cu ceva la ieşirea din criză? Motivul real al implementării acestui proiect este monitorizarea şi controlul total pe care îl vor obţine autorităţile şi cei care se află în spatele lor.

Aaron Russo a dezvaluit înca de acum câţiva ani, acest plan al Rockefeller-ilor, familie ce face parte din gruparea Illuminati aflata la vârful sectei francmasonice mondiale :

Intreaga agenda a elitei masonice este crearea unui guvern mondial intr-o lume in care fiecare om are implantat un cip RFID sub piele, iar toti banii se vor afla in acele cipuri adica nu vor mai exista bani lichizi. Toate aceste planuri vin de la Rockefelleri, asta vor ei sa faca: toti banii vostri vor fi in cipuri si nemaiexistand bani lichizi, ei vor putea sa-ti ia din bani atat cat vor si atunci cand vor dori. Daca vor spune esti dator atatia bani drept taxe atunci pur si simplu ii iau in mod digital de pe cip. Control total. Si daca esti un om obisnuit si protestezi pentru ceea ce fac, atunci iti vor dezactiva cipul. Si in acel moment nu mai ai nimic: nu poti cumpara mancare, nu poti face nimic, e controlul total al oamenilor. Acel cip este conectat cu o baza de date in care sunt stocate cumparaturile tale, platile, absolut tot ceea ce faci, toata viata ta este acolo. Ei vor un guvern mondial controlat de ei, toata lumea sa aiba cipuri implantate, iar toti banii sa se afle in acele cipuri pe care ei le controleaza. Astfel vei deveni un sclav, un servitor al acestor oameni, acesta este scopul lor, acestea le sunt intentiile!

Dacă până anul trecut în România fusese legiferată includerea în actul de identitate, începând cu anul 2010, a unui cip RFID biometric, a cardului bancar, a semnăturii electronice, a cardului de asigurări sociale, a asigurării medicale şi a altor date personale, iată ca acum este implementată şi baza de date care va stoca în mod automat toate informaţiile provenind de la o persoana, un fel de nou dosar al Securităţii. Ce mai poate urma? Evident că doar cipul de identificare implantabil. Guvernul şi politicienii României sunt doar nişte păpuşi care joacă după cum sunt trase sforile din culisele satanice ale lojilor masonice. Gabriel Sandu, ministrul Comunicaţiilor, nu este o excepţie, face şi el parte din secta masonică aşa cum aflăm uitându-ne la poziţia 355 în lista de masoni publicată sub numele de armaghedonul masonic 2007.

Dacă mai aveţi vreo îndoială ca este vorba de implementarea unui plan malefic al masoneriei, citiţi încă o dată un fragment din Biblie care seamănă ca doua picaturi de apă cu dezvăluirile lui Aaron Russo şi cu planurile diabolicului proiect e-România:

„Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.” – Apocalipsa lui Ioan 13:16-17

Guvernul dă 500 mil. euro pentru programul „umbra electronică“. Ce va şti statul despre fiecare dintre noi ?
Din 2011, fiecare cetăţean va plăti pe internet, cu o semnătură electronică, toate dările către stat. Cu un click, statul va urmări toate tranzacţiile şi actele online ale cetăţeanului

Românilor li se pregăteşte ceva cu ajutorul faimosului serviciu eRomania: autorităţile vor ca, până la sfârşitul anului 2011, toţi cetăţenii să aibă o „umbră electronică”. Aşa numita semnătură electronică se va obţine, contra cost, benevol anul acesta şi obligatoriu la anul, prin completarea datelor din buletin. Ea va avea o dublă menire: 1. oficial va ajuta cetăţenii şi companiile să-şi plătească uşor dările către stat; 2. va ajuta statul să-şi monitorizeze cetăţenii – practic, orice demers personal, care va presupune interacţiunea directă sau indirectă cu orice oficialitate sau chiar şi cu alte persoane fizice ori juridice va fi consemnat electronic şi va putea fi consultat de cei abilitaţi. Aici intră multe, de la înmatricularea maşinii până la simpla comandă prin internet a unui buchet de flori.

Oficialităţile care vor avea acces la datele personale ale cetăţenilor vor fi grupate pe 7 nivele de securitate (grade de acces la datele din „umbrele electronice”), spune Gabriel Sandu, ministrul Comunicaţiilor, pentru Gândul. Reprezentanţii Ministerului de Interne se vor afla în nivelul de top, împreună cu cei ai ANAF, urmaţi de Ministerul Muncii, Sănătăţii, Învăţământului.

Astfel, din 2015, umbrele electronice ne vor urma pas cu pas şi ne vor înregistra toate mişcările din spaţiul public.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s