Ecologia transformata in terorism ! Fie te supui – Fie esti asasinat !

De cativa ani de zile este intens promovata pe plan mondial de catre structuri oculte ale guvernului invizibil al planetei (illuminati) falsa idee ca modificarile climatice actuale s-ar datora excesului de emisii de dioxid de carbon si nu datorita schimbarilor prin care trece Soarele si intregul nostru sistem solar sau folosirii in secret a unor arme geoclimatice. Motivul pentru care varful francmasoneriei mondiale a lansat aceasta campanie este multiplu:

  • furnizeaza o explicatie „plauzibila” celor care au inceput sa-si puna intrebari in legatura cu tot mai desele uragane si anomalii climatice,
  • ascunde adevarul cu privire la schimbarile prin care va trece soarele, planeta noastra si intregul sistem solar in anii care vin,
  • posibilitatea obtinerii unor castiguri fabuloase de pe urma comertului cu certificate de carbon la nivelul statelor,
  • posibilitatea de a aplica acelasi sistem de impozitare la nivel de individ, instituind astfel o taxa globala suprastatala ce va fi colectata de catre guvernul mondial al illuminati; apare astfel un motiv in plus pentru a institui o moneda unica la nivel global si bineinteles o banca centrala mondiala;
  • faciliteaza anexarea miscarii si ideologiei ecologiste, ce se bucura in ultimii ani de o popularitate tot mai mare in randurile populatiei, la programul ocult de instalare a dictaturii noii ordini mondiale.

Aceasta falsa teorie lansata cu un urias efort financiar si cu participarea unor politicieni de varf cum ar fi fostul vicepresedinte american Al Gore sau chiar cu personaje din familia bancara a illuminatilor precum David Mayer de Rothschild, a fost contestata de catre foarte multi oameni de stiinta, disputele pe aceasta tema fiind solutionate de cele mai multe ori fie prin ignorarea ori insultarea lor, fie prin distrugerea mediatica sau chiar inlaturarea contestatarilor din functiile detinute in cadrul institutiilor unde activau.

Mai nou promotorii „ecologisti” ai masoneriei nici macar nu se mai stau la discutii ci instiga oamenii la terorism impotriva oponentilor! Dupa cum veti vedea in reclama de mai jos, in care joaca si faimoasa actrita Gillian Anderson, sunt sugerate in mod direct realizarea unor acte teroriste de o violenta nemaiintalnita inclusiv impotriva unor copii! Scopul acestor atentate este eliminarea fizica a celor care se opun aberantelor „masuri de reducere a emisiei de carbon” hotarate de guvernul mondial al sectei illuminati si implicit se opun si masurilor de instaurare a dominatiei planetare.

Pentru cei care nu ati analizat videoclipul sub toate aspectele ,luati in considerare ca ne este prezentata o situatie in care toate persoanele  trebuie  sa respecte anumite programe pentru binele lumii ,aparent neobligatorii . Pe seama unor persoane cu functii din toate domeniile (profesoara -director – patron- dj ) sunt atribuite  semnalimente asemanatoare cu cele ale  ,,informatorilor,, cum erau cei de pe vremea comunismului, persoane care aparent sunt de incredere ne sunt prezentate cu doua fețe. Acesti,,informatori,, in momentul in care descopera nerespectarea programului de catre ceilalti , in clip ei apasa pe un buton care automat omoara acele persoane care nu s-au conformat ! Dar defapt buton reprezint pe cei care ne supravegheaza ,care in momentul in care sunt instiintati de catre ,,informatori,, ca acele persoane nu respecta procedurile impuse , nimic mai simplu prin intermediul cipurilor implantate in toata populatia globului nu le mai ramane decat sa declanseze moartea lor !
Intre timp initiatorii campaniei  „10:10 – No pressure” au retras clipul horror care se afla aici si chiar par sa fi anulat campania dar din fericire el a fost salvat si uploadat de catre alti useri pe youtube. Va sfatuim sa-l salvati daca aveti posibilitatea pentru ca s-ar putea sa dispara si de aici in curand.

Se pare ca cei de la „10:10” au starnit un scandal monstru si acum vor sa-si stearga urmele. Insa mai exista dovezi ca a existat o astfel de campanie sangeroasa: un articol din the Guardian There will be blood – watch exclusive of 10:10 campaign’s ‘No Pressure’ film si clipul de tip „making of” al reclamei „no pressure”.