Misterul mortii lui Ben Laden !

Bin Laden, din nou declarat mort (a noua oară), de data aceasta oficial. Mass-media s-a folosit de o poză falsă, veche de un an, a cadavrului lui Osama. Obama refuză să publice pozele cu Osama și operațiunea specială. „Qui Bono?” Certificatul lui Obama nu mai este în prim planul mass-mediei americane.

Administrația americană și mass-media au raportat au raport în urmă cu câteva seri faptul că Osama ben Laden, liderul grupării al Qaeda, presupus activ al CIA, a fost ucis de armata SUA într-o reședință din apropierea capitalei pakistaneze Islamabad, împreună cu alţi membri ai familiei.

Toată presa națională și internațională s-au grăbit să facă acuzații care mai decare mai bombastice. La scurt timp au apărut și detalii ale operațiunii care ar fi avut loc săptămâna trecută, iar singura dovadă a morții lui a fost o poză de proastă calitate, care, nu trebuie să fii expert în fotografie să îți dai seama că e o poză „lucrată”.

Această relevație a venit în urma scandalului ce lua amploare pe seama certificatului de naștere a lui Obama, care așa cum am arătat în articolele anterioare, e un fals grosolan, și chiar și așa, în forma oficială prezentată publicului de Casa Albă, președintele Obama este ne-eligibil pentru funcția de președinte a Statelor Unite pentru că, așa cum prevede constituția SUA, nu este născut natural în SUA.

Povestea cu Osama a fost ținută în sertar și, așa cum am fost învățați, a fost scoasă la momentul potrivit pentru a servi altor interese și a distrage atenția publică de la adevăratele probleme. Să nu uităm că și George W. Bush s-a folosit de Osama ben Laden și al-Qaeda în momentele politice grele prin care trecea el sau națiunea.

Mai mult decât atât, americanii au scăpat foarte repede de trupul lui Osama, aruncându-l în mare… CÂT DE CONVENABIL. Nu tu poze, nu tu înregistrare video. Poate ar trebui să facem o chetă și să le dăm americanilor bani de un aparat foto și o cameră video. Cum vă explicați faptul că doar o singură poză fabricată, și aceasta de proastă calitate, a fost făcută publicității și nu există alte imagini. Cum se face că de fiecare dată când apăreau imagini cu Osama bin Laden acestea erau aceleași imagini vechi, uzate, de proastă calitate în care ai cu adevărat dubii dacă personajul în cauză este Osama sau cineva care seamănă destul de PUȚIN cu el.

Nu este prima oară când Osama ben Laden a fost declarat mort. Începând cu 2002 au fost mai mulți oficiali care au declarat în numeroase rânduri că Osama este mort și că americanii dețin corpul lui Osama congelat în așteptarea momentului oportun.

Dar haideți să vedem șirul revelațiilor a ultimelor zile.

Adresându-se naţiunii, Obama a spus că el a ordonat lovitura care l-ar fi ucis pe Osama. Restul discursului său a avut ca subiect scriptul standard al războiului împotriva terorismului. O mică echipă de americani l-a ucis pe bin Laden într-un schimb de focuri într-un complex din Pakistan, a spus președintele duminică noaptea, într-o declaraţie dramatică la Casa Albă.

Obama a declarat că armata i-a luat în custodie trupul neînsuflețit. Rămâne de văzut dacă guvernul va încerca să furnizeze dovezi că rămășițele sunt într-adevăr cele ale lui Osama bin Laden.

„Lupta împotriva terorismului merge mai departe, dar în seara asta America a transmis un mesaj inconfundabil: indiferent de cât timp va lua, se va face justiţie”, a declarat fostul preşedinte Bush. În 2006, Bush spunea referitor la capturarea lui Osama că nu era în topul priorităților.

Americanii îl țineau pe Osama ben Laden de ani de zile în congelator

În februarie 2004un post de radio iranian a raportat că Osama bin Laden a fost capturat în regiunea transfrontalieră dintre Pakistan și Afganistan „cu mult timp în urmă”. Pentagonul şi oficialii pakistanezi au negat afirmația. „Osama bin Laden a fost arestat cu mult timp în urmă, dar Bush intenţionează să-l folosească în manevrarea propagandei pentru alegerile prezidenţiale”, a mai spus postul iranian.

Osama bin Laden a murit de insuficiență renală la scurt timp după atacurile din data de 11 septembrie 2001. În 2002preşedintele pakistanez Pervez Musharraf a declarat că ben Laden a suferit de o boală de rinichi şi că atunci când a trăit în Afganistan el a avut nevoie de un aparat pentru dializă. În același an Dale Watson, un oficial de top al FBI-ului în combaterea terorismului, a spus: „Eu personal cred că el probabil nu mai este printre noi.”

Un lider taliban a declarat pentru Observatorul din Pakistan la 21 decembrie 2002, că Bin Laden a suferit o complicaţie pulmonară gravă şi a murit la mijlocul lunii decembrie, în imediata apropiere a munților Tora Bora. Sursa a susţinut că bin Laden a fost pus să se odihnească onorabil în ultima sa reședință şi mormântul său a fost făcut conform credinței sale Wahabi, potrivit Fox News.

În 2002, într-o emisiune specială a lui Alex Jones, membrii de elită din Consiliul de Relații Externe au spus în direct la radio că Osama Bin Laden a murit de insuficiență renală la începutul anului 2002:

„Știu din surse înalte (din interiorul administrației Bush) … că bin Laden a murit din cauze naturale şi că familia a dat trupul său celor de la CIA, că aceștia se vor ocupa de el chiar înainte de alegeri și că momentan e păstrat în congelator. Ei vor pretinde că l-au ucis, chiar înainte de alegeri ”, a declarat Alex la momentul respectiv.

În timpul alegerilor din 2004, CNN a raportat că niște membrii bine informați din Partidul Democrat au spus că George W. Bush a avut de gând să utilizeze cadavrul Bin Laden ca un atu în plus, în cazul în care ar fi considerat că e în pericol de a pierde alegerile de atunci. Aceasta a confirmat dovezile pe care le-a primit Jones din interiorul Consiliului de Relații Externe şi de la alţii.

În 2003, fostul secretar de stat Madeleine Albright a declarat analistului Morton Kondracke de la postul Fox News că ea suspectează că Bush ştia locul de reședință al lui Osama bin Laden şi că aştepta momentul cel mai oportun din punct de vedere politic pentru a anunţa capturarea sa.

Benazir Bhutto, care a fost ucis într-un atac sinucigaş la sfârşitul anului 2007, a declarat că Osama bin Laden a fost ucis de Ahmed Omar Saeed Sheikh, un om condamnat pentru răpirea şi uciderea jurnalistului Daniel Pearl.

Anunțul lui Obama a venit după eliberarea unui certificat de naştere extrem de suspect, săptămâna trecută. Ambele evenimente reprezintă operaţii psihologice care prevestesc, eventual, mai multe evenimente semnificative în zilele ce urmează, timp în care dolarul american continuă să-şi piardă statutul de rezervă, economia nu reuşeşte să se recupereze așa cum se promisese, iar războiul se amplifică în Libia, Pakistan și Afganistan.

Guvernul a declarat că trupul lui Osama a fost aruncat în mare

Potrivit Associated Press, corpul lui Osama bin Laden a fost înmormântat la mare după atacul din Pakistan: După ce bin Laden a fost ucis într-un raid al forţelor americane în Pakistan, înalţii funcţionari ai administrației au spus că trupul ar fi fost tratat în conformitate cu practica și tradiția islamică.

Această practică solicită ca organismul să fie îngropat în termen de 24 de ore, a declarat oficialul. Ar fi fost dificil de găsit o ţară dispusă să accepte să păstreze corpul celui mai dorit terorist, a declarat oficialul. Deci, SUA a decis să-l îngroape pe mare.

Dacă este adevărat, nu va exista nici o verificare prin testul ADN pentru a depista dacă coprul a fost într-adevăr cel al lui Osama bin Laden. Așa că vom fi nevoiţi, încă o dată, să acceptăm versiunea guvernului asupra evenimentelor sau să fim denunţați ca teoreticieni de conspiraţii.

Acest lucru înseamnă că nu va fi posibilă nici o verificare independentă care să ateste că Osama a fost într-adevăr ucis. Singura dovadă în acest stadiu este o fotografie evident falsificată.

Fotografia cu Osama mort este fabricată

Poze false vechi de cel puțin un an de zile

Uciderea lui Osama bin Laden este o afacere destul de mare. Ai crede că ar fi în interesul forţelor SUA să ia un instantaneu al liderului terorii evaziv pentru a stoarce valoarea propagandei unei astfel de întorsături a evenimentelor şi totuşi mass-media nu ne-a dat nimic, decât o poză veche de câțiva ani. Acest lucru are prea puțin sens, cu excepţia cazului în care, desigur, cineva încearcă să ascundă ceva şi anume faptul că trupul neînsuflețit al lui Osama a fost ținut la gheaţă pentru o bună parte dintr-un deceniu.

Potrivit rapoartelor, corpul lui Bin Laden a fost deja „îngropat la mare” în grabă, ceea ce înseamnă că povestea din cartea de benzi desenate privind dramatica lui ucidere se bazează exclusiv pe cuvântul prea puțin credibil al guvernului SUA.

Desigur, este foarte probabil că vom fi „delectați” cu imagini cadaverice o dată ce cadavrul lui Osama a fost corect decongelat şi prezentat corespunzător pentru consumul public.

Totul privind mitul lui bin Laden, care a fost răspândit și incitat de cercurile conducătoare în ultimii 10 de ani, a fost fals, așa că nu e de mirare că s-a pus o fotografie falsă susţinându-se că reprezintă cadavrul proaspăt al „celui mai dorit” din lume.

Nu era nevoie ca MSNBC să ne spună: „Noi credem că fotografia lui bin Laden mort este un fals”, pentru că ştim că este un fals. A mai apărut într-un articol vechi de un an. După cum ilustrează Stokes Young, fața însângerată a lui Bin Laden a fost modificată și meșteșugită după o poză de-a lui ce datează de mai bine de 10 ani.

Dar asta nu a oprit posturile de televiziune din Orientul Mijlociu, precum şi cele mai importante ziare din Marea Britanie, cum ar fi Daily Mail și Telegraph din Londra și o mulţime de altele asemenea, inclusiv din România, să transmită mai departe o poză frauduloasă drept o dovadă a morţii lui Bin Laden.

În ciuda faptului că trupul lui Bin Laden a fost, fără îndoială, în condiţii de siguranţă stocat într-o morgă a guvernului SUA din 2002 cel puțin, şrotul politic ce se bucură de o administraţie care a scăzut la adâncimi grave din lipsă de popularitate nu cunoaște limite, motiv pentru care Obama a proclamat victorios „moartea” lui Osama în timpul unui discurs de acum câteva nopți, aproape ca și când preşedintele însuşi a apăsat pe trăgaci.

Controversa din jurul certificatului de naștere şi masacrarea unor copii de către NATO în urmărirea colonelului Gaddafi vor fi acum ascunse sub covor şi Obama își poate construi campania pentru anul 2012 pe fondul minciunii cum că el a fost preşedintele care l-a adus în cele din urmă pe controversatul terorist în faţa justiţiei.

Documentările lui Kurt Nimmo şi Alex Jones arată că: oficialul FBI antiterorism Dale Watson, fostul secretar de stat Madeleine Albright, icoana pakistaneză Benazir Bhutto, membrii CFR și preşedintele pakistanez Pervez Musharraf, toți au exprimat public că toate dovezile indică în mod clar faptul că Bin Laden a murit la sfârşitul anului 2001.

Faptul că un potop de clipuri video şi casete audio false (demonstrabil) au fost eliberate de către o organizaţie cu legături directe la Pentagon în anii care au urmat, ilustrează clar modul în care complexul industrial militar a fost dornic de a prelungi mitul teroristului Bin Laden ca un fundal fals pe baza căruia să lanseze preluarea Orientului Mijlociu sub umbrela „războiului împotriva terorii”.

Dar să nu credeți că această „confirmare” a morții lui Osama va însemna sfârșitul „războiului împotriva terorii” şi retragerea trupelor americane din Afganistan, la fel cum nici capturarea lui Saddam Hussein n-a rezolvat absolut nimic pentru a accelera o ieşire a SUA din Irak.

În orice caz, anunţarea morții lui Osama va duce doar la și mai mult război şi la vărsare de sânge în regiune. Fie autentice sau inventate, comploturile teroriste sunt deja în lucrări şi atunci când acestea se vor dezlănţui, conducerea de sus le va folosi ca o justificare pentru și mai multe lovituri aeriene, mai multe invazii şi comploturi de schimbare a regimurilor, toate deghizate ca ajutor umanitar.

Mulţimea de oameni strânși să aplaude la miezul nopţii în afara Casei Albe este o dovadă că poporul american e gata să sprijine și mai multe masacre în masă în Orientul Mijlociu.

Asasinarea neverificată a lui Osama ajunge în vârful marilor proteste din Pakistan împotriva atacurilor ilegale cu avioane teleghidate. Cu peste o săptămână în urmă, activiştii din Pakistan au reuşit să baricadeze aprovizionările menite forţelor ocupante americane în Afganistan.

Guvernul pakistanez a condamnat public atacurile telecomandate ca subminare a suveranităţii sale. La începutul acestei luni, ţara a depus o plângere formală Washingtonului asupra modului de folosire a avioanelor teleghidate Predator ale CIA.

http://www.youtube.com/watch?v=GWv7hd1LfrY

SUA a anunţat că intenţionează să extindă războiul din Siria imediat ce Obama a lansat un ordin executivspre a pune în aplicare sancțiuni noi şi mai stricte împotriva ţărilor arabe şi a făcut apel la aliații NATO să procedeze la fel.

În urma ordinului neconstituţional al lui Obama, NATO şi SUA l-au ucis pe fiul cel mai mic al lui Gaddafi şi pe trei din nepoții săi. Ei au bombardat, de asemenea, o şcoală pentru copii cu handicap.

Obama refuză să publice pozele cu cadavrul lui Osama


Preşedintele Obama este tot mai îndoielnic că există un motiv întemeiat pentru a elibera o fotografie a cadavrului lui ben Laden Osama, a raportat ABC News.

Acolo în lumea musulmană nu par a fi prea mulți sceptici cu privire la moartea lui bin Laden, având în vedere că soţia lui bin Laden care a supravieţuit atacului i-a identificat cadavrul și a atestat moartea lui, atât celor de la Navy Seals cât și autorităţilor pakistaneze.

Între timp, spun sursele, secretarul apărării Robert Gates și secretarul de stat Hillary Clinton îl consiliază pe preşedinte asupra preocupărilor de la Pentagon şi Departamentul de Stat și anume, că eliberarea unei fotografii ar putea determina o reacţie împotriva Statelor Unite cu privire la uciderea lui ben Laden, cu toate că în cazul de față nu pare să existe nici o fotografie reală.

Într-un fragment dintr-o propagandă cu iz de triumfalism pentru SUA, doi pretinși jurnalişti, Goldman Adam şi Brummitt Chris, de la Associated Press sau, mai degrabă, de la Ministerul Adevărului a Casei Albe scrie, sau copiază direct dintr-un comunicat de presă de la Casa Albă, că „Osama bin Laden, maestrul terorii ucis de Navy Seals într-un schimb de focuri intens, a fost vânat pe baza informaţiilor acumulate cu ani în urmă (sublinierea noastră) de deţinuţi de la închisoarea secretă a CIA din Europa de Est (inclusiv România), au dezvăluit luni oficialii”.

http://www.youtube.com/watch?v=rRv-Zo7iZHE&feature=player_embedded

Câți dintre cititori vor observa că primul paragraf din „raport” justifică închisorile CIA şi tortura? Fără închisori secrete şi tortură „creierul terorii” ar fi încă în desfăşurare liberă, în ciuda faptului că a murit de insuficienţă renală în 2001.

Mai multe poze false apar, parcă extrase din filme de acțiune de la Hollywood

Au fost lansate recent alte 2 fotografii cu cadavrele lui bin Laden şi fiul său. După numai o scurtă examinare, este clar și evident că sunt falsuri.

Exploatarea morții lui Osama

Între timp Obama exploatează cu nerușinare povestea lui Ben Laden prin trucuri transparente.

Reflectând cum George W. Bush se află pe ruinele turnurilor gemene pentru a efectua o cascadorie de relaţii publice, pusă în scenă în urma atacurilor de la 11 septembrie și prin care el s-a bucurat de o creştere uriaşă în aprobarea popularității, Barack Obama încearcă acum să apeleze la același truc, invocând subiectul 9 / 11 şi mai nou, exploatând cu nerușinare basmul despre moartea lui Bin Laden, artizanat al administrației sale.

În urmă cu 2 nopți, înainte de o cină la Casa Albă, Obama s-a adresat unui grup bipartizan de legislatoriinvocând „acelaşi sentiment de unitate, care a triumfat la 11 septembrie”, înainte ca republicanii şi democraţii deopotrivă să-l aplaude ca niște sclavi.

Efortul lui Obama de a recrea castrații intelectuali, glorificarea colectivă de tip zombie a guvernului și a politiei de stat care a guvernat după 9/11 este un act disperat si deznădăjduit dat fiind faptul că aproape două treimi din populația țării nu sunt nici măcar convinși în totalitate că el este cetățean SUA.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s