Filme Documentare

Terrorstorm ,de Alex Jones

TERRORSTORM, film al incomodului jurnalist si producator de televiziune Alex Jones, prezinta adevaruri putin cunoscute: de-a lungul istoriei, elemente criminale din interiorul guvernelor au realizat atacuri teroriste impotriva populatiei lor, ca pretext al masurilor de subjugare. TerrorStorm dezvaluie modul in care, in ultima suta de ani, liderii occidentali au ucis in mod repetat proprii lor concetateni in timp ce au pretins a fi salvatorii lor.

TERRORSTORM examineaza 9/11 (11 septembrie), razboiul din Irak, atentatele din 7 iulie de la Londra, introducerea la nivel global a actelor de identitate electronice si apropiata invazie a Iranului, relevand conexiunile dintre aceste evenimente presupus separate. Documentarul exploreaza mintea occidentalului mediu studiind amanuntit acele sisteme de control care au fost create special pentru a-i tine constiinta prizoniera si ochii inchisi la realitatile lumii din jurul sau.

Joc final (EndGame) de Alex Jones

Intr-o Nouă Ordine Mondială, un Guvern unic este doar începutul. Ajuns la putere, acesta îsi va pune în aplicare planul de exterminare a majoritătii populatiei lumii, în timp ce va asigura unei infime elite o viată lungă si fără griji, cu ajutorul tehnologiilor moderne. Acesta este terifiantul scenariu analizat în “Endgame” („Joc final”), cel mai recent documentar al jurnalistului si regizorului american Alex Jones, cunoscut pentru incisivitatea si constanta cu care urmăreste cele mai incomode subiecte.

„Joc final” este, in fapt, o cronologie a cursei spre puterea absolută a unui număr foarte restrâns de oameni – astăzi, mai aproape ca niciodată de telul lor. Alex Jones documentează în „Joc final” evenimente în desfăsurare, precum un apropiat colaps al Statelor Unite ale Americii si formarea Uniunii Nord-Americane, structura care va pune capăt suveranitătii nationale a statelor din America de Nord si care va forma, împreună cu Uniunea Asiatică si Uniunea Europeană, nucleul viitoarei Guvernări Unice Mondiale. Totodată, Jones si echipa sa urmăresc de câtiva ani reuniunile secrete ale Grupului Bilderberg si pregătirile pe care membrii acestuia le duc pentru declansarea celui de-Al Treilea Război Mondial.

Documentarul include imagini video si interviuri de la reuniunea din 2007 a Grupului Bilderberg de la Istanbul, Turcia, imagini realizate de către Paul Dorneanu, primul jurnalist român ce s-a deplasat la o reuniune Bilderberg. Documentarul mai atrage atentia că adeptii malthusianismului si eugeniei au preluat controlul asupra guvernelor lumii si sunt pe pragul de a începe o politică de depopulare fortată, cu scopul exterminării majoritătii locuitorilor planetei.

Food Ink.  –   Alimentatie SA

“Food, Inc.”, în regia lui Robert Kenner, este un “documentar-şoc” despre fabricarea alimentelor, în care publicul descoperă cât de departe de realitate sunt imaginile cu ferme pline de verdeaţă de pe ambalajele produselor.

Robert Kenner prezintă marea putere pe care o are industria agro-alimentară şi pericolul pe care îl reprezintă pentru sănătatea oamenilor. “Food, Inc.” arată că în spatele imaginilor idilice de pe ambalajele produselor alimentare din magazine, procesul de fabricare a alimentelor este mai degrabă dezgustător.

Animalele sunt crescute în nişte uzine uriaşe, care amintesc de filmul “Timpuri noi”, de Charlie Chaplin. Puii nu văd niciodată lumina zilei, iar carnea tocată este spălată cu amoniac înainte de a ajunge în hamburgeri.

Calificat drept “film de groază” de revista Variety, “Food, Inc.” denunţă, de asemenea, lobby-ul făcut de industriile agro-alimentare, care se infiltrează în instituţiile americane responsabile cu controlul acestora.

“Industria nu vrea ca voi să ştiţi ce mâncaţi, pentru că aţi putea refuza să o mai faceţi”, spune jurnalistul Eric Schlosser, autorul cărţii de succes “Fast food nation”, care apare în documentarul lui Kenner. Regizorul a spus că, deşi filmul său pune în centrul atenţiei industria agro-alimentară americană, “pe mai multe planuri, evocă ceea ce se întâmplă în toată lumea”. Potrivit lui Kenner, consumatorul poate, până la urmă, să aleagă, prin cumpărăturile pe care le face, să sancţioneze mecanismele industriei. “Trebuie să votăm cu furculiţa de trei ori pe zi”, a conchis el.

Efectul politicilor FMI: Colapsul economic al Argentinei

Sa invatam din greselile altora…

Un documentar asupra evenimentelor care au condus la colapsul economic al Argentinei, in 2001, care a distrus clasa de mijloc si a ridicat nivelul saraciei la 57.5%. Un loc central in acest colaps l-a avut implementarea politicilor impuse de FMI care au facut posibila spolierea a miliarde de dolari de catre banci straine si corporatii. Multe din bunurile si resursele Argentinei au fost jefuite fara rusine. Sistemul sau financiar a fost folosit chiar pentru spalare de bani de catre Citibank, Credit Suisse si JP Morgan. Rezultatul net a fost un transfer masiv de bogatie si saracirea societatii, care a culminat cu multe morti cauzate de opresiune si malnutritie.

Imperiul invizibil ,definirea unei noi ordini mondiale.

Imperiul Invizibil este un nou film produs de Alex Jones şi realizat de către Jason Bermas.Acest film este cel mai bun pe care l-am văzut pe tema Noua (dez)Ordine Mondiala. Cantitatea impresionanta de materiale video preluate din mass-media „oficiala” schimbă complet perspectiva care rezultă de regulă, din acest gen de filme. În acest documentar puteţi remarca aroganţa imensă a liderilor mondiali, care vorbesc într-un mod destul de relaxat în faţa publicului despre planurile lor secrete, dar care ştiu întotdeauna unde să se oprească pentru ca cei care nu fac parte din conspiraţie să nu poată face prea uşor conexiuni inteligente. Devine astfel evident că în spatele acestei „elite” masonice globale se află un imens aparat de manipulare şi o echipă de consilieri foarte calificaţi, care ştiu când se depăşesc anumite limite datorită datelor obţinute în urma unor cercetari sociologice. Vă dorim vizionare plăcută şi vă sfătuim să-l daţi mai departe şi altora pentru că acum este momentul să trezim cât mai mulţi oameni, înainte ca planul malefic să treacă la faza următoare.Secretele de la Fatima – film documentar realizat de History channel

În 1917 la Fatima, 70.000 de oameni au văzut Soarele „dansând” şi apoi căzând pe Pământ. Să fie oare această viziune o prevestire a unor violente erupţii solare cauzatoare de ejecţii de masã coronalã , precum cele descrise in articolele Oamenii de stiinta prevad pentru urmatorii ani gigantice furtuni solare ce vor dezafecta tehnologiile actuale. De ce ascunde Vaticanul de mai mult de 50 de ani conţinutul celui de-al treilea mesaj transmis de către Fecioara Maria celor 3 copii?